Windows Live Mobile

Windows Live Mobile voor Symbian

MSN en Windows Live-services op mobiel

Over het algemeen kent iedereen die de laatste 25 jaar niet in een grot heeft geleefd Windows Live Messenger. De populaire gratis chatsoftware is gelukkig ook beschikbaar voor je Symbian telefoon, waardoor je altijd in contact bent met je...Lees de volledige beschrijving

Uitmuntend
8

Over het algemeen kent iedereen die de laatste 25 jaar niet in een grot heeft geleefd Windows Live Messenger. De populaire gratis chatsoftware is gelukkig ook beschikbaar voor je Symbian telefoon, waardoor je altijd in contact bent met je vrienden.

Net als Windows Live Messenger voor Windows praat je met dit chatprogramma in vensters binnen een heldere interface. Naast het sturen van tekst, zend je even gemakkelijk een 'voicemail' (Voice Clip), afbeelding of bestand.

Na installatie is het een kwestie van aanmelden en klaar is kees. Selecteer een contact om te beginnen met kletsen. Gesprekken sla je met het grootste gemak op.

Windows Live Messenger biedt de heldere chatvensters die je gewend bent van de software op de pc en op de Mac. Dit is een fijne, compacte variant.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor symbian

Windows Live Mobile

Download

Windows Live Mobile 1.09

Beoordelingen about Windows Live Mobile

Promotie×